måndag 25 augusti 2008

Orienteringspyssel idag har varit två telefonsamtal, sju skickade och tre "fådda" mail, en skickad 25-manna info samt ett skickat "krya på dig"-kort till Jeremias som har ont i ett knä.

Vid en ledarträff förra hösten föreslog jag att man måste sälja in orienteringen som en motionssport till tjejtidningar som till exempel VeckoRevyn. Tittar ibland i "jagorienterarbaraför attinteblitjock"s tidningar och där förekommer ofta tips på vad tjejerna kan göra för att få bättre kondition med mera. Massor av olika sporter står uppräknade men inte orientering. Tror att det helt enkelt beror på att reportrarna inte tänker på orientering som en sport för vem som helst. Det är dags för SOFT:s marknadsföringsgrupp (eller vad det nu heter) att sälja in vår sport till dessa medier. Eller varför inte sätta in annons på "Blondinbellas" blogg som läses av tusentalstjejer varje dag?


Såg förresten i en av DN:s På Stan bilagor i början av sommaren att orientering fanns med som tips på utomhussporter i Stockholm. Där stod det att man kunde springa fasta banor (tror det var så) vid Hellasgården och hur man tog sig dit med buss. Bra va!

Imorgon fyller dalmassvågern 50 år och då blir det kalas i Källunge på eftermiddagen. På kvällen träning vid stugan som vanligt.

På mitt program imorgon står det 20 minuters löpning, så det blir det första jag gör när jag har vaknat. Tror jag.. eller..