söndag 26 april 2009

Ny orienteringstjej i klubben!

I tisdags imorse 07:15 fick vi en dotter, hon är såå fin J
Vi hörs
Fredrik


GRATTIS!
till hela familjen Westergaard

Hellre en snorig dag i skogen än i soffan

Fältsippor på väg upp och utslagna violer lade jag märke till på min väg över backen till kyrkoparkering där GurpeHallströms skulle hämta upp mig. Värmen har verkligen satt fart på naturen.
Orkar inte ligga här hemma och glo så jag åkte med till dagens tävling. Inte blev jag friskare men det var ett mycket vackert tc fullt med vårblommor. Och så fanns det goda äggmackor och hembakad tigerkaka. Blev dagens lunch. Absolut värt ytterligare en eftermiddag helt utslagen.

Gjorde lite nytta, gick igenom U 2-banan med Gilda och Agnes T innan de gav sig ut i skogen och lånade ut min pinne till OJ. Dottern tog med sig honom och en kompis på en tur i skogen.
Dottern kan fortfarande inte springa på grund av den brutna tån och löparknät men på tisdag skall hon äntligen få komma till ortopedkliniken på lasarettet. Mer än ett år sedan första besöket på vårdcentralen...
GurpeAnki var jättenöjd med att spöa nästintill oslagbara Ann-Marie. Ända tills Biggles kom flygande fram på upploppet. Då blev hon mindre nöjd.
Och på väg till parkeringen - GULLVIVOR!