måndag 20 april 2009

10-mila dag 3

Några timmars sömn, frukost och sedan tog jag och ungdomarna ut oss tillbaka till tävlingen. Vi missade segrarlagets målgång. Men vem bryr sig? Det viktigaste var att våra herrar tog sig runt. Doktor Pontus fick inte ledigt så vi fick hjälp av BroUffa i slutet. Bro saknade också en löpare, men eftersom Westa hade stämplat fel på långa natten så tyckte han det var roligare att vara med i ett lag som tog sig runt. Ihreskog sprang både 8:an och sista för Bro. Var ju redan diskade...
Så våra tre sista, Adam, BroUffa och Tobbe gjorde omstart. Adam har inte tävlat sedan han flyttade till Stockholm så jag undrade om han var nöjd. Svaret var lite kryptiskt men jag förstod att han inte var så nöjd med att ha frysit ihjäl under natten i det iskalla tältet. Tror han var nöjd med sitt lopp, tiden var ju bra.
Våra tre unga "fastländska" H 21:or Adam, Tobias och John skulle köra förbi Gränna på vägen norrut. Köpa polkagrisar! - Vi måste på ett ställe där man får se när dom bakar, sa Tobias som för sju år sedan var med mig i Gränna på väg hem från det årets USM.
Tillbaka till Ljungbyhed, utcheckning, lunch i Klippan och sedan en rundtur i Helsinborg, vidare med bilen mot Mölle och sedan längs Skälderviken fram till Ängelholms flygplats. Landade straxt före kl 20.
Ludvig tyckte det var dyrt att köpa en Piggelin för nio kronor och därför köpte han ett paket med femton glassar (tror jag) för 40. Bjöd på några och tryckte sedan i sig resten. Sådär är det ju med matematiken, det kan finnas olika rätta svar.
För övrigt har en 23-årig student glömt något mycket viktigt igår! Hmm...