söndag 4 oktober 2009

Olika utsikter

En liten del av Dotterns utsikt från hennes lägenhet

Utsikt 1
Helt molnfritt när jag flög in över Stockholm i torsdagskväll. Tittade ut när piloten meddelade att vi hade tio minuter kvar och såg hur vi gled över Handen och Rudan. Tänkte:
- Det tar ju mer än tio minuter att köra här ifrån och in till centrum. Trodde för ett kort ögonblick att jag körde bil. Sicken knäppgök jag är!
Utsikt 2
Se bilden jag har snott från Dotterns blogg. Det är bara en liten del av den utsikt man ser genom det stora fönstret hon har i sitt kombinerade kök-vardagsrum. Allt man ser av storstaden verkar vara så nära. Kanske för att man är på 21:a våningen och det känns nästan som en lågsniffande inflygningshöjd.
Utsikt 3
Piloten tog en sväng över Gotska Sandön för att undvika ovädret i väster. Tror inte att jag sett hela ön så nära förut. Det skulle verkligen vara roligt att få komma dit någon gång. Men inte idag. Har hört talas om vilka besvär som uppstår när man blir inblåst på den lilla ön.
Till slut gick det inte att undvika ovädret mera och det blev en av de absolut skakigaste flygningar jag har varit med om. Känner mig ännu åksjuk.