torsdag 27 november 2008

Hur mycket har du åkt? Jag har åkt... Alla skidentusiaster hade naturligtvis fått på sig skidorna de få dagar vi hade snö. Alla utom jag. I lördags hade vi på östra sidan alldeles för lite snö, i söndags var jag och planerade Framtiden för gotländsk orientering (vilket alldeles för få från klubben var med på), i måndags var det bara att hålla sig inne och i tisdags (när det hade börjat töa) hade jag studiecirkel med våra 12-13 åringar. Elljusspåret var uppkört men inte hållbart, så skidåkarna tog på sig pannlampor och körde över skogen till VOK där spåren verkade vara mera hållbara. Igår regnade det och idag fanns det inte speciellt mycket snö kvar. Inte så konstigt eftersom termometern visade på nio plusgrader.
Har pysslat lite med att knåpa ihop ett förslag på en ny organisation för Gotlands Orienteringsförbund. Det bygger till stor del på olika förslag och åsikter som jag har lyssnat in det här året när jag har varit med i styrelsen. Skall bli spännande att se hur många som vågar stå för sitt tyckande och göra förändringar. Förslaget består av en styrelse med färre ledamöter och fler arbetsgrupper där vi gotlandsorienterare kan samarbeta mera för att föra gotländsk orientering framåt.

Endast en tredjedel av vår orienteringsgrupp kom till vårt planeringsmöte igår kväll. Givetvis planerade vi in en massa aktiviteter men som jag har sagt: -Alla idéer och förslag är välkomna men finns det ingen som vill vara ansvarig får dom läggas åt sidan tills vidare.

Solen sken i förmiddags och en promenad i Ljugarn med Fiskgubben satt fint. Nästan lite våraktigt, sol och slask. När det är på det viset så här års får jag nästan lite panik med tanke på hur långt det är till våren på riktigt.

Eller så kan man blunda, vända ansiktet mot solen och låtsas att man är på Mauritius Suck!