tisdag 24 februari 2009

Skidor ute eller innne ELLER Snart orienteringsdags

Bra det här med laptop så man kan "arbeta" och se på Skid-VM samtidigt. Solen skiner och det är plus en grad (i Visby) så jag borde vara vid Svaide och åka skidor. Enligt våra vallagubbar är spåren kanon eftersom det har varit kallt i natt. Får vänta till ikväll när det kanske har blivit någon minusgrad och "Jagorienterarbaraförattinteblitjock" och OJ har vaknat till liv.
I söndags tänkte jag: "Jaha, nu kan jag ta det lugnt fram till den 6/4 när träningen inför Tjejmilen startar." Är jag knäpp eller...? Det är ju snart dags för Broruset, 3-dagars i Alicante, vårtävlingar i Stockholm med mera med mera. Bara att fortsätta med vattengympa, yoga, löpning, promenader och skidåkning. Måste också beställa ett par bättre glasögon så att jag kan se alla detaljer på kartorna. Skulle också vilja ha en GPS-klocka för att se vart jag har varit i skogen och virrat. Slipper jag mina hjärnsläppsmissar då?
Har mycket att göra men väntar till Fiskgubben kommer hem. Vi måste:
- träffa arkitekten eftersom granngubben krånglar med vårt bygglov
- köpa en ny TV. Den gamla är superkrånglig att få igång.
- köpa ny soffa eller fåtöljer. Soffan vi har är ful, stor och svår att göra ren.
- superstäda dusch/bad/tvätt/toaletterna och ringa Comfortbutiken och meddela att det är fritt fram att komma hit och föreslå hur vi skall renovera Vi har inte fixat något på snart 19 år.
GardaKatja med baby intervjuas på TV angående ensamstående rätt till barn. Bra inslag!
GurpeAnki och GurpeGunnar åker Halvvasan idag. Heja på!