måndag 31 augusti 2015

Stafett bland stenar och strandkål

 Det är inte många upplopp som ser ut så här...

Sista kontrollen  och sedan en stenig spurt mot målet.

Den fridlysta strandkålen.

Vissna strandkålsblommor och några andra strandväxter.
Som oftast valde jag en öppen sju som tur var bestod av en gång uppför och en gång nedför klintkanten inne i skogen. Tack för det!

Här kommer klintkanten ut vid stranden norr om målplatsen. Brant och högt!
Högerklicka för större karta.
Det blev mest kompass och rakt på. Höjderna tillhör inte de större och kan ibland vara svåra att urskilja bland enbuskarna och ormbunkarna så det gäller att vara noga med kompassen. Femman bommade jag. Såg en skärm och traskade mot den utan att kolla på kartan, kompassen och terrängen. Det är ju så kul att hitta skärmar! Men borde naturligtvis ha sett skillnad på en sten och en grop. Skärpte mig och gick över höjden till gropen.
Var glad att jag lyckades ta mig nerför branten vid nian och att fötterna inte gick av och sedan var det bara det steniga upploppet kvar.

Greger

Olof

Ordförande Tobbe

Tuva
Lite snack och lite fika. Med fikabullen kom en geting in i munnen och stack mig på tungspetsen. Aj, aj så ont det gjorde! Sjukvårdsupplysningen tyckte att jag skulle åka till akuten och där blev jag inlagd i några timmar för observation. Där låg jag och sov tills de var säkra på att det inte skulle bli någon allergisk reaktion.
Blir aldrig mera bulle utomhus i augusti.