söndag 28 juni 2009

Orienteringsslit i värmen

Äntligen sol och varmt men inte mindre med orienteringsjobb.
Anmälningstiden för 2-dagars har gått ut och nu har jag bara att räkna ut hur mycket pengar vi har att köpa priser för. Får lugna mig något till imorgonkväll då vi har 2-dagarsmöte i stugan. Måste få veta om några klasser stryks.
Tisdag måste jag bestämma mig för om jag skall delta i 3-dagars nästa vecka. Blir mycket bilkörning med att köra tur och retur Kräklingbo - Fårösund (sex mil enkel resa) tre dagar på raken. Å andra sidan så är GurpeAnki anmäld så vi kanske kan samåka. Eller?
Onsdagkväll är det dags för GOF:s aumöte och det är mycket som vi måste gå igenom och besluta om.
Torsdag motionsorientering i Ireviken. Måste åka dit, inte bara för att det har varit minimalt med orienteringsträning på sista tiden, utan också för att det är en mycket vacker plats med fina solnedgångar och en krog med mycket god mat.
Varit i huvudstaden några dagar och jag är glad att det inte är lika varmt här som där. Gjorde helgens värsta vägvalsfel. På väg från min favoritskoaffär med planer på fortsatt färd söderut ändrade jag mig och åkte till Fjäderholmarna. Oj, oj! Så mycket folk, så trångt och en sån lång väntan på att få åka tillbaka. Lite lätt panik. Hade ju en större båt att passa.