fredag 5 september 2008

Dosa 45 saknas! ringde Janne Norrby i förrgård och meddelade. Panik! Tappat den på parkeringen eller....? Som tur var hängde dosan kvar i den buske som jag hade knutit fast den i och så kunde den återlämnas till GOF. Vi skulle behöva ha en egen Sport Ident utrustning i klubben men vi har inte råd. Får väl köpa en Jättetriss och hoppas på lite bidrag.
Har blivit rekommenderad av min sjukgymnast att börja med yoga. Så igår kväll var det dags för nybörjargruppen i Poweryoga med Biggles storasyster Elisabet. Det var inte lätt! Hoppas det nu blir någon bättring av min klena muskler.
Städade mina orienteringshyllor idag och hittade bland annat pengar som Frida och Berit har fått vänta på. Slarvigt av mig men på söndag skall jag göra dom glada.
Tog en eftermiddagspromenad på Östergarnsberget och fikade jättegod äppelkaka på caféet i Östergarns fd skola. Där läste jag en artikel om orientering vid Sigvalde i en gotländsk reklamtidning. Hur kunde jag ha missat den? Har vi inte fått tidningen? Bra jobbat av framtidsgruppen som fick bra reklam för nypåhittade "På Spåret" aktiviteten som arrangerats av Garda och VOK i sommar. Angående VOK så läste jag några debattinlägg på deras hemsida som handlade om att det inte händer något på deras hemsida. Inget om Linnéas resultat i Eliserien och inget om systrarna Rönnbäcks framskjutna placeringar i helgen som var. Undrar varför?
På väg från caféet till affären förbi Gutenviks passerade jag deras ängar som kanske skulle kunna bli bra en parkeringsplats till nästa års 2-dagars. Nina och Ullis pratar ju om att eventuellt ha TC vid ÖIK:s idrottsplats.
Idag har Fiskgubben och Tubsockan hjälpt Studenten med att flytta till Kristianstad. Nu är det Filmvetenskap som gäller!
Natt-DM ikväll. För sent och för mörkt för mig!