onsdag 4 februari 2009

Skidåkning på g

Minus 6 grader och snö vid Systerdalkullas stugby på Björkberget vid Siljansnäs. Visserligen har jag sagt: Ingen snö på Gotland, ingen Tjejvasa. Men så dum kan jag ju inte vara utan nu är det bara att se till att jag får så mycket skidträning som möjligt.
Skulle egentligen börjat veckan med Elisabets vattengympa men eftersom det rann vätska ur både ögonen och näsan så fick jag vara lite försiktig. Visste inte om det var snor eller Indiska Oceanen som rann ut. Kluckade mycket i höger öra förra veckan och det är bättre nu men fortfarande känns det blött.
Nu vet jag varför killar vill ha mössan på sig klassrummet när de är nyklippta. Det är ju kallt med kort hår! Frissan skalade av mig det mesta i torsdags och jag fryser fortfarande om öronen och huvudet.
Måndags - Sammanträde med klubbens styrelse. Nu är vi förberedda inför årsmötet. Tisdags - Sammanträde med bostadsrättsföreningens styrelse. Idag på förmiddagen - Träff med BroAnders, BroEva och Svenerik angående undersökning av Skogars sociala värden som Lina på Länsstyrelsen vill ha hjälp med.
Var ensam passagerare på flyget mellan Arlanda och Borlänge idag. Liksom privatplan nästan!