onsdag 10 september 2008

Är det här Bysen? Glömde bort att vända tröjan ut och in och bak och fram men gick ändå inte vilse. Så det var väl inte Bysen.
Det är gott om svamp i skogen. Fiskgubben och jag plockar bara gula kantareller. På vårat svampställe är dom oftast små och inte så många men idag var dom i alla fall större än vanligt. Antagligen tack vare allt regn som jag egentligen inte är så förtjust i.
Helgens DM-tävlingar var inte så intressanta för våra tidningar. GT-En notis i måndags och resultaten i tisdags. GA-Resultaten i söndags. Vi får hoppas att kommande helgs tävlingar blir mera intressanta att bevaka då Linnéa kommer att delta. Bara nu inte pressens ointresse beror på att de hellre vill vara inomhus och bevaka öns idrott som någon av journalisterna i GT skrev i sin krönika för ett tag sedan. Det kan bli besvärligt för dom eftersom de flesta idrotter är utomhus.
Det är mycket pyssel nu med att få in anmälningar till 25-manna. Väntar på svar från tre till. Tyvärr, kan inte två av våra H 21 vara med. Dom behövs verkligen på mittensträckan. Ny anmälan: John!
Tisdagens träning var förlagd till Hejdebyskogen. Vi tränade tillsammans med Bro och VOK och VOK arrangerade. På kartorna med de oranga och svårare banorna var stigarna borttagna så det gällde verkligen för löparna att orientera med hjälp av andra ledstänger och höjdkurvorna.