lördag 23 augusti 2008

Utvärdering av årets 2-dagars idag samt genomgång av kommande arrangemang. Nisse sköter arrangemansjobbet på ett utmärkt sätt och på ganskakort sikt kommer vi kanske att nå en föryngring av funktionärsstaben. Trots allt blir inte alla kvar på fastlandet efter studierna men visst är det många av våra orienterare som bor på andra sidan. T ex nu i helgen hette Viljans banläggare Tony Lövdahl. En före detta romaorienterare!
Uppdrag från mötet: Vi måste få kommunen att köpa nya modernare startklockor som fungerar!
Ullis har fortfarande ont i sina knän efter allt springande på årets 5-dagars. Hoppas nu att hon blir frisk till 25-manna och kan ordna med hundvakt med mera. Andreas skall springa VM i orientering för militärer den helgen!
I söndags vred stackars Cilla till sitt ena knä i kontakt med en smålandssten. Så nu linkar hon fram och hoppas att knäet är bra till Tjejmilen.
Stackars unga töisar!
Tänkte på att när man vill träna till Tjejmilen eller annat lopp kan man följa träningsprogram på olika nivåer på marathon.se. Det borde finnas något liknande på 5-dagars hemsida där man kunde få reda på hur man lär sig grunderna i orientering, hur man lär sig mera orientering, hur man tränar för att orka springa i fem dagar med mera. Det är väl en bra idé?
Anmälningsläget till 25-manna: Jensa och Anders E.
Imorgon Wokgrytan med gemensam start och sedan jaktstart och regnrisk och Storvidemyrkartan. Låter inte som en höjdare för mig men jag måste ta tillfället i akt att orientera mera.