fredag 12 september 2008

Dan före dan med stort M! Nämligen Kräklingbo marknad. Bäst och mest välbesökt av alla marknader på ön. Imorgon gäller det att vara på plats redan kl 9 för att snabbt gå en runda och kolla vad det finns att köpa. På eftermiddagen är det Medel-DM i Rute. Det är andra året i rad som de två arrangemangen krockar. Blir det så nästa år också så skippar jag faktiskt orienteringen hur mycket orienteringsfantast jag än är. Så det så!
Jag gillar Medeldistans men inte att starta först, vilket jag gör imorgon. Så det är bara försöka vara skärpt hela banan och kolla kodsiffrorna nog. Lite slarv förra året och så hade jag stämplat fel för första gången i mitt liv. Rätt kontroll med snarlik kodsiffra satt ca 50 m i jämte! Det visade sig sen vara min absolut enda chans att slå Ann-Marie eftersom hon tog fel karta och fick springa tillbaka till starten och byta karta efter att hon hade upptäckt vid andra kontrollen att kodsiffran inte stämde.
Lite mera 25-manna pyssel igår och idag, men nu tror jag att jag kan pusta ur några dagar. Nästa helg är det läger för alla 12 och yngre samt kampen om Rävskinnet. Ringa lite hit och dit för att få in alla anmälningar i tid. Skickade ut inbjudan till våra 17-22-åringar angående SOFT:s Unga Ledare utbildning. Kul om någon eller några vill vara med.
Idag var vi hos arkitekten för att få våra ritningar till vårt planerade husbygge. Det var riktigt spännande att få se vad han hade för förslag. Vi blev mycket nöjda men det skall göras några små ändringar och sedan får vi hoppas att det rullar på med allt.
Hjälp! Glömde... Skogssport kom idag!