torsdag 28 augusti 2008

Orientering hela dagen! Började dagen med att DN:bilagan "PÅ STAN" där man hade ett heluppslag om en orienteringsklubb i Stockholm. Reportaget var en del av en artikel som handlade om hur man skulle få tillbaka kondisen. Heja DN!
Därefter hängde jag och "jagorienterarbaraförattintebli tjock" ut skärmar och dosor till kvällens Motions-OL. Det har ju regnat mycket sista tiden och det är ovanligt grönt i vår skogar på östra Gotland. Många olika sorter blommor i gläntorna och på hällmarken och porlande vatten i surdragen. Blommorna vi såg var bland annat backtimjan, blodnäva, skatnäva, axveronika, sandlilja, blåeld och johannesört. Sedan till affären, hem, lagade mat och tog en tupplur.
Vid fyratiden åkte jag, fiskgubben och studenten till Grynge för att förbereda det sista och genomföra kvällens arrangemang. Vädret var soligt och det blev en fin kväll vid stranden.
Har skickat resultaten till Fredrik och Eva K. Och imorgon så är det bara att plocka in alltihop. Måste skynda oss med detta eftersom vi skall med båten till fastlandet och springa Tjejmilen på söndag. Hoppas att jag kommer att orka jogga hela banan.