lördag 18 juni 2011

Sommarlektyr


En tjock "pockettbok" med blå-vit utsida där varje insida måste läsas om minst fyra gånger.
Bara så du vet varför ditt barns lärare är så blek när höstterminen börjar.
"Tack" Björklund för den "härliga semestern"!

Helena i God Morgon Sverige!

Läser på Helena Janssons blogg:

Trots min tvivelaktiga fysiska status tycker jag ni ska spana in Gomorron Sverige på SVT, måndag morgon (20/6) klockan 06.50. Då sitter jag där i soffan. Jag lovar att kamma håret noga, däremot kan jag inte garantera att jag hunnit öppna korpgluggarna så särskilt mycket, tidiga mornar är inte min starka sida.



Dessutom, MER orientering i SVT-play på tisdag kväll (21/6) klockan 18.00, och mer av mig. Då går nämligen VärldsCup-tävling nummer två för året, mitt i centrala Göteborg, start och mål på Götaplatsen. Spektakulärt värre blir det, knock-out-sprint med kval på förmiddagen och sedan semifinaler och final på kvällen. Är du i Götet så dra dit och titta! Det brukar vara superbra stämning och billigt fika. Är du inte där så sätt på datorn, sprinten kommenteras av Anders Gärderud och Rickard Ekman, och dessutom kommer jag vara med på ett hörn som inten-expert av något slag. Spännande värre, och med den form Svenskorna visat upp nu i veckan kan det inte bli annat än Succé!

Så det blir upp och hoppa måndagmorgon trots sovmorgon.
Men tisdagkväll är det Sprint-DM i Linde så då hinns det inte med någon koll på TV.

(Kanske borde det ha varit DM i tisdagskväll så att det kanske kunde ha varit flera deltagare med. Jag menar alltså att i tisdags var det fortfarande skola och nu på tisdag är det sommarlov med massor av andra aktiviteter.)