måndag 13 oktober 2008

Pust! Äntligen är 25-manna över. Roligt men jobbigt! Som lagledare är det en ständig vandring med kläder och annat mellan våra vindskydd och växlingsfållan. Alla skötte sig bra och om det inte hade varit för att en stämpel inte blev registrerad för Jensa hade det blivit en riktigt bra placering för oss. Bro hade också otur då en av deras deltagare på sjätte sträckan sprang förbi sista kontrollen utan att stämpla. VOK var några minuter efter oss i mål, men blev bästa gotlandsklubb eftersom de hade alla stämplingar med sig i mål.
Jag hade som mål att göra ett prickfritt lopp på 25-mannakorten. Det gick naturligtvis inte. Ingen fokus alls och svårt att läsa kartan. Har så starka glas som jag skall ha i mina orienteringsglasögon men det är ändå svårt att läsa kartan i sådan där detaljrik terräng. Suck!
"Jagorienterarbaraförattinteblitjock" har så ont i knät och foten att hon knappt kan röra sig efter helgen. Hon behöver komma till ortopeden men då behöver hon en remiss från vårdcentralen. Sist hon var där sa den stengamla doktorn till henne att sluta träna. Hur skall hon få en remiss från det där stället? Vi skulle ha åkt till akuten igår kväll som jag föreslog.
Skällde lite på LillErik för att han inte läser mina mail. Då svarade han: -Jag håller inte på med internet. Det är min livsstil precis som en del är vegetarianer.
Varit på styrelsemöte i Svaide ikväll. Möte med GOF-Eva och VOK-Ann-Marie angående ledarträff imorgon, sedan förbereda kvällens träning och sedan genomföra den. Börjar känna mig lite orienteringssliten!
Roligaste tävlingarna i år:
1 Lerumsträffen. Fin terräng, lättläst karta, fint tc vid en sjö och fint väder.
2 Tre skåningar och en dansk. Kul upplägg med 4 etapper på 3 dagar med blandning av sprint och medel samt en etapp i Danmark. Visserligen några hjärnsläppsmissar men ändå en nionde plats bland 29 tävlande.