måndag 6 april 2009

Spruta!!!!

Kom till doktorn med förhållandevis lätta D 50-steg.
Gick därifrån med haltande höger fot och en stor blodig plåsterkompress i pannan.
Vad hände? Blev jag nerslagen?
Naturligtvis inte. Haltandet berodde på cortisonspruta i foten. Gjorde j-t ont. Plåstret berodde på att doktorn tog bort ett sår som inte har läkt på tre år.
Haltandet och den blodiga kompressorn tillsammans med rivsåren på vänster hand gjorde att motionstanten kände sig som en riktig orienterare. I alla fall är det den bilden som GT förmedlade med bilden på framsidan av dagens sportbilaga föreställande en VOKare med bloden rinnande över hela huvudet.

Frågade Ihreskog om svåra korsordet i VI och nej, han klarar det inte. Skönt att även mediakändisar är mänskliga.

Lammungarna hoppar omkring i Gustavssons hage. Äntligen!

Dyrare att anmäla sig direkt i Stockholm - superkorkat!

Så superkorkat! Hade glömt att Stockholmsorienterarna tycker det är så besvärande med att folk direktanmäler sig till de öppna banorna att de har höjt avgiften till direktanmälan med 50 %. Trodde att OrienteringsSveriges gemensamma mål är att bli flera, men det gäller kanske inte Stockholm.
Speciellt korkat är det vid helgens tävlingar där det inte finns vanliga tävlingsklasser för vuxna. Orkar inte skriva alla argument jag har för Öppna klasser med direktanmälan och ordinarie priser. Säger bara suck....
Blir det orientering på fastlandet i helgen så finns det tävlingar både i Uppland och Södermanland som det är lätt att ta sig till om lusten infinner sig, benet inte värker och jag får någon ordning på allergimedicineringen.
Hm... Det är många Stockholmare som väljer att direktanmäla sig vid våra sommartävlingar. Kanske vi skulle ta och passa på att höja priset för att tjäna lite mera pengar?