måndag 16 februari 2009

Mera skidåkning

Årsmötet i lördags gick bra och jag kunde lämna vidare ordförandeklubban till Greger. Vice ordförande blir Olof ("MagisterPerssonJunior"). Jag är fortfarande näst äldst i styrelsen men medelåldern har sänkts rejält. Nu är det bara för oss äldre att ge så mycket stöd som möjligt.

Idag var det perfekt väder för skidåkning med sol och minusgrader. Otroligt att våra spårgubbar med Uffa i spetsen lyckas få ihop spår trots den ringa snömängden. Vanlig blå valla och sedan blå extra var dagens vallatips från Elis i vallaboden. Här i Kräklingbo snöade det när vi kom hem. Hoppas det gjorde det vid Svaide också, för mer snö behövs. Synd att jag måste ta det lite lungt resten av veckan för att orka tre mil på lördag. Måste hålla koll på vilket väder som är på gång.

Igår firade vi vår seger i GoOLcupen med Pizzabowling för alla våra barn och ungdomar. Cilla och Ullis tog hand om allihopa och mamma Anna fotade. Som vanligt var hon snabb med lägga in bilderna på vår hemsida. Jättebra!

Hade följe med GurpeAnki en bit på spåret. Hon ville åka själv och försvann spårlöst. Eller... kan man försvinna spårlöst på skidspår?

Försöker åka med hög höft som Virpi Kuitunen..hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha!