onsdag 4 mars 2009

Möte (eller kalabaliken) med orienteringsgruppen

Sista träffen med studiecirkelgänget. Hoppas dom har lärt sig något som de har nytta av i deras framtida orienterande. Nu lägger orange-röda gruppens tränare upp ett träningsprogram där de får pröva teorin i praktiken.
Och så angående tränare... Möte med orienteringsgruppen i går kväll efter studiecirkeln. Vilken röra! Alla pratar samtidigt om olika saker och som ledare för mötet har jag en nästan olöslig uppgift att se till att alla olika diskussioner leder till beslut. Absolut den svåraste av alla grupper att genomföra ett möte med. Pust!
Men naturligtvis är det kul att höra Cilla berätta om sitt första Vasalopp med fem mil skidträning, bakhala skidor och usel åkteknik. Vi fick veta hur det kan gå när man som kille blir pinknödig och ställer sig på sidan av spåret i Lundbäcksbacken med skidspetsarna nedåt och har en viss kroppsdel utanför byxorna. Roligt värre! När Cilla efter sex mil och drygt nio timmar kom till Oxberg var hon mycket nöjd med att få åka buss de sista tre milen. Ann-Marie som har slitit hårt med förberedelserna var nöjd med att komma runt på nio timmar och 31 minuter. Mycket bra gjort!

Så här ser BUFFarna ut som vi skall pryda våra huvuden med: