onsdag 20 februari 2013

Klubbens nyaste styrelse

styrelsen
Olof, Gunnar, Pernilla, Stina, Tobbe, Nisse, Greger och Pär.
Heja på!

Eller styrelsen är inte så "jätteny" men Torbjörn är ny och tillika klubbens nya ordförande.
Men som idrottsledare är han definitivt inte ny.
Undrar om styrelsemötena nu blir i form av marathon eller intervaller?
http://orienteringstanten.blogspot.se/2009/10/33-ar-ar-vi-alla.html

Bilden är lånad från www.svaideroma.se

Förutom helgens planerade skidåkning var också deltagande i årsmötet inplanerat. Inget blev av på grund av det envisa viruset.
Host, host...
 
 
 
 

Till Anders i Trosa

Anders Runander har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Mera orientering i Småland":

Hallå där, Marie-Louise!
Ett gammalt förflutet har kommit ikapp. Hittade det här igår av en ren slump. Riktigt kul att läsa, och t.o.m. ett tidningsurklipp som väl var från Vetlandaposten, eller nåt liknande (jag har det också, och även kartorna och lite annat från den helgen). Antar att våra gamla OL-pärmar ser ungefär likadana ut.
Och jo, här orienteras det fortfarande som vice ordf. i klubben bl.a. (och samma post i Sörmlandsförbundet). För vissa tar det aldrig slut :-)


Hej Anders!
Jo, nog är det så att våra kartpärmar är ungefär lika. Jag har några Smålandskartor till, så när jag har tid blir dett inlägg om Skol-SM i Jönköping och 5-dagars i Eksjö 1972.
Det där med att vara ledare... Jag har "knoppat av" mig själv. Inte för att det är tråkigt utan för att det har varit nödvändigt för mig.Tack vare det här med internet hänger jag med ganska bra vad som händer inom orienteringen. Tur är väl det eftersom det inte är så lätt för oss gamla orienteringsnördar att helt släppa taget.
Heja på i den Sörmländska skogarna!

Längtar!