fredag 10 juli 2009

Efter och före

Efter 3-dagars och före 2-dagars.

3-dagars: Vår Frida blev fyra i D 16 och var för en gångs skull nöjd med sin insats, nyblivna 50-åringen Tobbe vann H 21 Motion och Ann-Marie blev trea i D 50. Jag har tidigare skrytit upp henne här på bloggen och hon hade säkert vunnit som vanligt om hon inte hade haft så mycket besvär med sin ena fot. Hoppas att hon kan få någon ordning på den till Veteran RM men då gäller det att våga vila det onda.
På första etappen var en kontroll felplacerad och D 21 Elit var en av klasserna som drabbades. Tävlingsledningen beslutade att löparna fick tillgodoräkna sig fram till kontrollen innan den felaktiga. Startmellanrummen inför jaktstarten blev därmed inte så stora. Linnéa gick ut med en tre minuters ledning som hon lungt och säkert drygade ut till tio minuter och vann. 19-åriga Brotjejen Benita gjorde ett praktlopp och sprang in på fjärde plats. Otroligt bra gjort!

Nästa vecka är Linnéa, Peter Öberg och två landslaglöpare till på plats i Taiwan för att deltaga i "OS" för sporter som inte får vara med i vanliga OS. Heja på!

För resten... Linnéa hade hoppats på extra varmt här hemma för att vänja kroppen vid Taiwanvärme men så blev det inte. Istället fick hon sätta sig och cykla i bastun!


2-dagars: Imorgon är det dags för vår tävling 2-dagars och jag ägnat dagen åt att hämta en del av priserna. Resten hämtar jag imorgon efter tävlingen hos hantverkare i trakten.
Det blir: Lammskinn från Enge fårgård, ramslöksvinäger och kryddor från Sjaustrukocken, ljus med torkade blommor från Norrlanda ljusfabrik, presentkort från Team Sportia och från Glassmagasinet, bollar som kan studsa på vattnet samt en del saker som blivit kvar från tidigare tävlingar.

Väderprognosen ser bra ut. Hålla tuuuuumarnaaa!