fredag 17 april 2009

10-mila dag 1

Landade en kvart tidigare på Ängelholms flygplats. Flygpersonalen ville väl imponera på Gotlandsflygs ena ägare som var med på flighten. In i hyrbilen och raka spåret till Ljungbyhed. Mellanmål på ett kondis och konstaterade som så många gånger förr att det är dyrt att fika i Visby jämfört med många andra ställen i Sverige. Alltså.. det är mycket billigt här.
Letade oss fram till norra Perstorp och gick en kartpromenad. Kollade in stenmurar, jordvallar, olika grönområden och släpstigar. Körde tillbaka mot Ljungbyhed och besökte tc för att i lugn och ro kolla in platsen för vårt vindskydd, mål- och växlingsfållan samt hämtade lagets nummerlappar. Kollade också in in- och utfart samt tog tid för att få ihop logistiken till imorgon. Sista sträckans löpare Ludvig flyger från Frankrike ikväll och skall hämtas på flygplatsen vid 11-tiden imorgon.
Det var ett trött och hungrigt litet gäng som sent omsider lyckades få plats på pizzerian för intag av middag. Konstaterade att det kryllar av orienterare här.
Ser på SOFT:s sida att landslagsLinné blev 3:a vid elitsprinten i Helsingborg idag. Imorgon springer hon sista sträckan för nya klubben OK Hällen. Skall bli spännande att se hur det går för hennes lag. VOK-Erik springer första sträckan för OK Linnés andra lag. Misstänker att han inte är nöjd med det.
Lyckades äta en hel Hawai. Händer inte ofta. Undrar om jag kan knäppa knappen i jeansen imorgon?