söndag 11 oktober 2009

Hur svårt kan det vara?

När nu de flesta av vår H 21:or och någon snabbfotad H 35 hade så otroligt hjärteskärande ursäkter för att inte vara med i 25-manna samt att Jensa fick låna en snabbare pinne hade man ju en förhoppning om att vårat motionslag skulle kunna ta sig runt i lugn och ro utan felstämpling.
Men det gick ju inte. Suck! Hur svårt kan det vara?

Vi fick i alla fall se en stor älg.

Snart dags för Korten. Skall trotsa den blöta skogen.

5 kommentarer:

Lennart sa...

För många år sedan, när det fortfarande var stiftklämmor som gällde vid kontrollerna, hände det att de mest ambitiösa löparna (Andres Oxenstierna och undertecknad till exempel) tränade stämpling inför större kavlar typ tiomila. Om varje löpare kapade två sekunder per kontroll och varje sträcka i snitt hade 15 kontroller så gjorde det en total tidsbesparing på fem minuter... Det kanske finns sätt att träna även "kodsiffrekollning" eller "intehoppaövernågonkontroll" också. Nu vet jag inte vad som gick snett i lördags, utan såg bara i resultatlistan att vi inte fanns med efter sträcka sex.
För egen del tyckte jag ändå att det var ett ganska lyckat 25-manna med bra väder och rolig orientering. Möjligen var femtesträckan någon kilometer för lång för min aktuella konditionsform. Och det här med att laget utgick, ibland kan man faktiskt tänka som Karin Boye: "... det är vägen som är mödan värd...".
Förresten; Bro diskades, om jag förstod det hela rätt, redan på sträcka tre. Det måste väl innebära att vi slog dom, eller hur?! Det gäller att hitta ljusglimtarna!
/Lennart

Marie-Louise sa...

För både oss och Bro var det en stämpling som inte tog.
För vår del var målsättning att ta sig runt och med det vara jättesäker på att stämplingen tog.
Skönt med sol trots kylan. Då är det kul med orientering. Söndagen var grymt gråkall och inte lika kul. Bara vi kan få det yngre gardet att träna och prioritera 25-manna så skall du få en kortare sträcka. Tack för din alltid lika bra insats!
PS Mailar mera.

Unknown sa...

Nja, en titt på sträcktiderna visar att vi saknar två kontroller efter varann på den berörda sträckan. Så jag tror nog att Bro var bättre än oss ändå.

Marie-Louise sa...

Ok. Men sekretariatet sa att det bara var nr 60 som saknades. Har inte kollat sträcktiderna ännu.

Marie-Louise sa...

Det är bara en kontroll. Blir ingen sträcktid till nästa eftersom kontrollen innan inte är stämplad. Men som du ser finns den sammanlagde tiden.
Men 4 timmar? Verkar som flera har flera timmar. Varför?