söndag 14 mars 2010

Plockepinn med lila klister

Har känt mig krasslig sedan i tisdags så det har inte blivit så mycket motion den här veckan. Tog mig samman igår och gick en promenad och idag blev det ytterligare 1,5 mil på skidor. (Alltså plus de jag har åkt tidigare i vinter.)
Snabba skarsnöspår krävde lila klister och med det följde "halva" skogen med tillbaka till stugan. Ser ut som plockepinn under skidorna. Sparar rensningen till imorgon.

Härligt med skidåkning i vårsolen men kommande veckas väderrapport gör att jag börjar känna lite "barmarkspanik".

Krasslig... Inte lätt att hålla sig frisk när man arbetar på skola och förkylningsvirus och kräksjukavirus virvlar runt. Men är hellre kräksjuk några dagar än förkyld i flera veckor.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att se att Du är tillbaka i bloggosfären, har saknat Dina betraktelser från ön, skogen och trakterna kring Svaidestugan! Hoppas nu att det går att få till de där "fyra andra sakerna"...
Beträffande rengöring av klistervallade skidor från barr,kvistar o annat skräp så brukar jag tillämpa tekniken att bara ta bort det värsta med en vallaskrapa. Det tar max trettio sekunder; nästa gång man skall ut skall man ju ändå ha på nå´t liknande igen....
Lennart M

Marie-Louise sa...

Hejsan! Och den minsta är den mest besvärliga, nämligen att få tag i ett nytt linslock till min kamera. Hoppas att allt är bra med er!

Mimmi Hek sa...

Håller absolut inte med dej vad gäller förkylningar. Kräksjuka är något av det dj...ste jag kan drabbas av även om det bara varar en natt.

Marie-Louise sa...

Hej!
Det var lite skämtsamt skrivet men sist jag var förkyld tog det tre vecor att bli frisk.
Vet hur det är att vara kräksjuk. Var för länge sedan på Cap Verde, blev grymt magsjuk och trodde jag skulle dö.