söndag 2 augusti 2009

43-kavlen "Fem små orienteringstanter"

I år äntligen har våra yngre damer uppnått tillräcklig ålder för att jag skulle slippa vara med. Äntligen ett tipp topp lag och så bangar en efter en. Först Eva E som brukar vara grym på första sträckan. Orsak- något med släkt från Kanada. Sedan Ann-Marie. Orsak -vila onda foten. Sedan Nina. Orsak - Börjar jobba på måndag.
"Fem små orienteringstanter..."
För övrigt var det bara 32 lag anmälda. Vad jag minns brukar det vara över 50. Konstigt att det minskar trots att 21:or får vara med. Kanske för nära 5-dagars?
Vårt H 60 lag startade inte. Varför vet jag inte.
Bros herrlag i 43-klassen placerade sig på 13:e plats. Har ingen aning om om dom är nöjda med det. Blev åtminstone ingen felstämpling! Grattis!

Ingen gotlänning med på Ultralång SM. Antar att ungdomarna inte får mera ledigt från sina sommarjobb.

Augusti är fullspäckad med släktträff, orientering (egen träning, ungdomsträning, tävlingar, möten, planeringar), löpning, målarkurs och flytt av Dottern. Tydligen skall jag infinna mig för arbete den 13:e men jag vet inte vart. Har inte tid med arbete, inte i augusti i alla fall, så jag lämnar nog in en ny tjänstledighetsansökan.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej och tack för uppmärksamhet.....
Skämt å sido så är jag både förvånad och imponerad av mig själv.
Har ju inte direkt tävlat på snart femton år och går mer än jag springer. I klassen kort är ju banorna bara 2-3 km så då joggar jag men går i alla uppförsbackar.
Den här veckan har orienteringen stämt mer än den någonsin har gjort , tror jag. Karta och terräng passade väl mig och jag bommade ca 2 min. på hela veckan !!!
Det var säkert bara tillfälligt och till sist blev det nästan pinsamt eftersom jag faktiskt också är tant och egentligen har slutat att tävla utan gör det för min motion skull.....Jag tycker med andra ord inte att det är så viktigt men ändå kändes det lite roligt.
Springer du något nu för tiden? Jag snackade lite med Gun Henriksson under veckan. Hon är igång lite lagom och hon hade hand om OL-torget under veckan.
Kul att du nhörde av dig, i år kom inte Manne och jag till Gotland både pga ekonomi men även att vi skulle till o-ringen. Vi saknade vårt fria campingliv. solen, badet och gotlandsspringet.
Många hälsningar Riggan

Marie-Louise sa...

Jo, jag springer men bommar en himla massa hela tiden. Ser lite för dåligt och har ännu inte blivit vän med linser oc glasögon. Gjorde minst med bommar på 4:e etappen och blev 24:a sammanlagt i D 50 K. Våra banor var 3,2-3,5 km, även medeldistansen. Ser fram emot att byta klass till nästa år.