tisdag 7 juli 2009

3-dagars etapp 1

Inget regn idag. Tur. Startade två minuter i ett så det var rätt så tomt på folk i skogen men istället några väl upptrampade spår att springa i.
Banan var 3, 7 km och hade 11 kontroller (!). Med så många kontroller att hitta blev det rätt långa tider i D 50. Själv gjorde jag onödiga svängar vid fjärde och sjunde kontrollen. Till fjärde borde jag ha siktat in mig på gläntan norr om gropen istället för att försöka springa rakt på och till sjunde sprang jag för mycket österut sista biten in till stenen. Men är mycket nöjd med att jag inte fick något katastrofhjärnsläpp samt att jag inte brydde mig om de andra damerna som också letade efter fyran utan istället koncentrerade mig på att läsa in mig.
Placerade mig som femma utav 19 deltagare och vann gjorde Eva Rabe Magnusson.
Verkar inte bli något regn i morgon men på torsdag lär det vräka ner. Starta, starta inte...

2 kommentarer:

orienteraren sa...

Det hade suttit fint med en karta till inlägget. Orienteringstanten får nog börja skanna. Nästa sommar ska jag nog förresten åka över och hjälpa till och leta efter era stenar. Jag har hört talas om att de är förskräckligt små.

Marie-Louise sa...

Jo,jo... skall ske så fort Studenten har tid med gamla mamma.
Jo, det stämmer att en del stenar är mycket små. T ex var de två minsta stenarna på min bana 0,6 m. Men det finns också en del stora flyttblock. Får väl lägga in några stenbilder.
Välkommen till ön! Be dina klubbkompisar att ta med info som delades ut på bilarna idag.