lördag 29 december 2012

In med skidorna i förrådet

Nu är det bara att gilla läget och flytta skidorna från bilen till förrådet.
Vädernojjan fortsätter, till ingen nytta alls. Blir inte mera snö och minusgrader av att jag kollar och kollar vädersidorna varje dag.

Istället för skidåkning i minusgrader och sol har jag en massa måsten att "roa" mig med.
Måste:
  • fortsätta tömma alla lådor med böcker som vi har haft i ett magasin sedan vi flyttade hit för snart tre år sedan. Många beslut måste tas - slänga, Kupan eller spara?
  • fortsätta genomgång av alla mina diabilder från förr. Min projektor är kass så jag har fått låna en gammal "harv" i några veckor och till dess måste jag bli klar. Många beslut måste tas - slänga, spara eller lämna till fotografen för digitalisering?
  • rensa mina garderober. En del är utslitet, annat omodernt och det mesta för smått. (Svårt det där med vikten när jag inte kan/får röra mig och stressa omkring som jag har varit van med.) Många beslut måste tas - slänga, Kupan eller spara till magrare tider?
Fullmåne över Talludden.

2 kommentarer:

Lena sa...

Hej Marie Louíse! Ja, man blir deppig av vädret. Jag har sett fram emot en del skidåkning i helgerna och att vi skulle vara stugvärdar nästa vecka. Bra idé att sortera o rensa, jag kommer bara inte igång. Får väl bli en promenad i regnet istället. Du får ha ett Gott Nytt År!

Marie-Louise sa...

Tog också en regnig promenad igår sedan har det bara varit att fortsätta sortera. Blir lätt nostalgisk och tappar tempot men det är bra att få några pauser bland alla minnen.
Gott Nytt År!