söndag 19 juli 2009

5-dagars prolog 2

Träffade "MagisterPerssonjunior" (som från och med nu får heta Olof) i mattältet på O-ringen torget. Han och de andra i klubben som bor på C-orten har lyckosamt nog placerats nära torget men ändå i ett hörn lite avskilt på en skjutbana.
Vi hjälptes åt med att tömma min bil på Ludvigs packning, klubbens vindskydd och flagga. Eftersom jag skulle hämta Ludvig och Fiskgubben samtidigt på olika ställen så erbjöds sig Olof att hämta sorken. Tur det!

5-dagars 1972 i Eksjö. Hela klubben bodde i Eksjö SOK:s klubbstuga. Minns att vi deltog i en tävling någon dag innan och att jag blev tvåa och Bittan trea i D 17-19 Elit. Skulle man inte kunna tro, eller hur?
Minns inte hur det gick resten av veckan mer än att kompassen gick sönder under en av etapperna. Var sur och när de andra i klubben hejade på mig när jag kom på upploppet sulade jag in kompassen rätt in i högen av Svaidingar. Kompassen for längs med öronen på major Erlandsson som gav mig en rejäl utskällning. Skäms än idag för mitt dåliga uppförande.
Familjen Lövkvist tyckte synd om mig och tog med mig på utflykt till Skuruhatt och Skurugata. Dit skall vi någon gång den veckan oavsett vad Fiskgubben tycker.

Inga kommentarer: