lördag 28 februari 2009

37 idéella år

Nu är jag inne på mitt 37:e år som idrottsledare och de första ungdomarna jag var ledare för fyller 50 år i år. Tiden går! Grattis till Lennart, Marianne, Ammi, Fogga och alla andra 59:or!
Istället för att trappa ner har jag fler idéella uppdrag än på många år. Följande uppdrag har jag: ordförande i Gotlands Orienteringsförbund, orienteringsledare, styrelseledamot, tränare för gul gruppen, pressansvarig i klubben samt prisanskaffare till 2-dagars, vice ordförande i vår bostadsrättsförening och revisor i fackklubben. Hur skall jag hinna med i höst när det är dags att börja arbeta igen och slita nästan dygnet runt för en "skit"lön? För några veckor sedan ringde rektorn för Lyckåkerskolan och ville att jag skulle rycka in i en 5:a där läraren hade däckat och på måndag är det dags för medarbetarsamtal med mina rektorer. Måste antagligen bestämma mig för om jag fortfarande tycker det är roligt att arbeta i skolan. Är mycket villrådig.
Hmmm! Tur att Fiskgubben är så bra på att spela på hästarna.
Har anmält ett ungdomslag till 10-mila och bokat boende. Tyvärr, går det inga morgonbåtar till Oskarshamn i april så det är lite att fundera på hur vi skall resa.
Munsår och snorig sedan i tisdags. Känner mig hängig. Funderar på om jag inte varit lite sjuk sedan vi kom hem från Maldiverna.

Inga kommentarer: