lördag 31 december 2016

Orientering i december

Det är svårt det här med att kroppen inte längre fungerar som huvudet vill och det blir inte så mycket orientering och inte så många blogginlägg.
Men kom trots allt kom jag ut på en bana vid Kinnerstugan på annandag jul.  Kort bana och helst så mycket stigar som möjligt är det som gäller. Inte så kul men jag får i alla fall hitta kontroller och stämpla.
Nyårsorientering vid stugan idag var inplanerad men kroppen sa stopp och då var det bara att ta ett djupt andetag och börja om morgonen i stilla tempo.

Skall jag fortsätta skriva här på bloggen? Kan den heta Orienteringstanten? Får fundera på det.

GOTT NYTT ÅR MED MÅNGA SKÄRMAR!

2 kommentarer:

Monika sa...

Har saknat dig och undrat hur det är och hur du mår. Förstår din frustation själv har jag bestämt mig för att gå i pension 2017 och därmed kunna lufsa lite mer i skogen. Någon elitsatsning blir det inte. Jag tycker du ska forsätta blogga gärna med dina fina bilder du är en duktig fotograf. Önskar dig ett bra 2017 enligt förutsättningar och lite jävlar anamma. Kram på dig!

Monika sa...

Har saknat dig och dina bilder undrade just om något hänt dig. Förstår du är frustrerad och tycker det är tråkigt men gör så gott du kan enligt dina förutsättningar. Kommer sakna dina inlägg och bilder om du slutar du får kanske döpa om bloggen.
Ha det så bra vi ses till sommaren.