torsdag 21 augusti 2008


Var ute idag i skogen för att gå över området vi skall arrangera en motionsorientering i nästa torsdag. Det var faktiskt blött i sankmarkerna! Jag är ganska trött på allt regnande men det är klart att det är bättre så här än våra vanligtvis i augusti knastertorra skogar.

Skogspromenaden tog tre timmar så jag sparar dagens löpträning till imorgon bitti. Får inte slarva med träningen nu när det är nära till Tjejmilen. Jag följer ett träningsprogram på http://www.marathon.se/ som skall göra så att jag orkar jogga hela milen. Tror faktiskt att jag kommer klara det.

Fick iväg information om 25-manna igår och idag. Jag hoppas att vi blir lika många som förra året och att det kommer att gå minst lika bra. Karin anmäler sig som lagledare om Tobbe och Hjalmar följer med och Jensa är första deltagare som har anmält sig.

Skickade också iväg inbjudan till "introduktionskurs" till de barn och ungdomar som tidigare under året anmält intresse av att vara med i vår verksamhet. Det blir spännande att se hur många av dom som kommer till stugan på tisdag.

Ann-Marie och jag funderar på att kanske anmäla oss till Veteran-RM.