lördag 14 mars 2015

Tre kontrollerHittade tre skärmar idag dock inte med hjälp av en karta utan dom bara hängde där och lyste upp den vårgrå skogen.
Nu är det tre veckor kvar till första motionsorienteringen men eftersom våren är ovanligt tidigt här i år så kunde det ha varit kul men lite kontrolletande redan nu.
Men ingen vet när snön finns eller inte finns så jag får vara glad över dagens kontrollskörd.

Tillkortakommanden

Klockan är 7.34 och jag sitter vid mitt köksfönster och tittar ut på båten som glider iväg till fastlandet. Som vanligt när jag ser båten tänker jag på att det skulle vara kul att få glida med en sväng till andra sidan men det gäller att ge mig till tåls tills det är flera plusgrader ute.
Med tanke på att det är en lördagsmorgon har jag varit uppe lite för tidigt men det är svårt att sova när värken i diskbråcken i ryggen skär som knivar. Det blir lätt så när jag har tagit i lite för mycket.
Vi lekte "Sista paret ut" på fritids i onsdags och jag kan visserligen ta det lugnt och låta barnen vinna men det går inte för sig att göra så varje gång det är min tur att jaga. Fötterna är fortfarande hyfsat snabba men det straffar sig i flera dagar efteråt.
Hatar mina tillkortakommanden!

Måste jag nöja mig med att bara plocka blommor?