torsdag 24 september 2009

Är ju en dag imorgon ockå...

Här var det riktigt tråkigt och dåligt med bilder. Blir väl så när man måste ägna en del av sin dyrbara tid åt arbete. Men bättring skall ske. Har nämligen bjudit kommunen på fem timmar gratis arbete i fler veckor men från och med måndag arbetar även jag efter de avtal som gäller för oss lärare. Tycker chefen att jag skall arbeta mera och inte avtalsvidrigt så får hon väl betala för det.
Fredagar lediga, det blir bra det!

Mycket orientering just nu. Igår kväll styrelsemöte med klubben. Vår stugansvarige Niklas har tillsammans med ledare från VOK vaskat fram några miljoner till konstsnöanläggning. Blir det nu tillräckligt kallt i januari så kommer vi att kunna åka skidor på elljusspåret trots att det inte finns snö. Bra jobbat!

Angående skidor har jag bestämt mig för att endast anmäla mig till och genomföra Tjejvasan om det blir snö här på ön i vinter. Tänker inte stressa ihop några mil med gåstavar och stressskidutflykter till snön på fastlandet.

I helgen arrangerar vi DM natt och DM medel söder om Torsburgen och jag är pressansvarig. Inte särskilt betungande men ändå ett uppdrag. Skall själv springa på söndag. Gör det för de andras skull eftersom det är otroligt få anmälda i vår klass och det fanns risk för att det inte skulle bli något DM. Undrar vad resten gör på söndag?

Just nu borde jag skriva ihop dagordningen till förbundets sammanträde nästa vecka. Men då måste jag byta dator och då kan jag inte sitta här i soffan och titta på Mitt i naturen.
Är ju en dag imorgon också...

Då kan jag kanske, om jag vill, skriva om kommunens besparingar som drabbar oss orienterare. Eller så kan du läsa på helagotland.se. Klicka på Sport.