söndag 19 april 2009

10-mila dag 2

Eller...en bit in på dag 3. Skall bara skriva lite och sedan sova. Orkar inte följa 10-mila hela natten och måste vara pigg imorgon då det är dags att köra bil igen.
Alla fyra i ungdomslaget var med på 10-mila för första gången. Vi lät vår duktiga 16-åriga Frida ta första sträckan men tyvärr blev det några missar. Våra 13-åringar Ebba och Fredrik fick nu inte riktigt den draghjälp dom skulle kunna hat nytta av. Några bommar men ändå nöjda. Ludvig sprang iväg på sista och kom bland annat in i damklunga som sprang på duktigt fort. Och det var ju bra, men det som var mindre bra var att han stämplade vid samma kontroll som dom och missade sin egen en liten bit därifrån. Bara att ta nya tag till nästa år!
Dagens middag intogs på den legendariska gästgivargården Spången. Du vet .. Kalle, Kalle, Kalle på spången! Mycket god pasta med delikata kycklingbitar.
Nu har vi varit och sett första sträckan komma i mål och andra springa iväg. Verkar bli en tuff natt för våra gotländska killar både från vår klubb och Bro. Mer än 30 minuter efter på första sträcka för båda lagen. Är det månne rekord?
Iskallt och stjärnklart. Skulle inte vilja i ett militärtält, speciellt med tanke att eldning är förbjudet. Burr!
Sova nu och sedan till tävlingen igen för att se Adam och Tobbe komma i mål på de sista sträckorna. Vi räknar med omstart.
MEN huvudsaken är att man har kul! Kom ihåg det!