söndag 1 januari 2012

Nyårslöften - inte


Det blir inga nya löften det här året!
Förra året var nog första året jag gav nyårslöften och det var onödigt. Inget av löftena är uppfyllda!
Bli frisk...
Jag tycker att jag inte är så stressad längre men doktorn säger att jag ännu inte är helt frisk.
Värken i foten-benet-höften-ryggen är inget jag kan påverka själv men det hade kanske varit mindre med värk om alla doktorer hade lyssnat på mig istället för att ge mig goda råd om stretching eller fnysa åt sjukgymnasten funderingar om kota L5.
Träna...
Började bra med bålträning, skidåkning och försök med att orka springa milen igen. Men när jag föll och slog huvudet i stenhällen var det som om kroppen fick nog. Jag motionerar men träning kan det inte kallas.
Handarbeta, måla, fixa bloggen...
Nej, inget blev av.
MEN jag har istället bytt arbetsplats och arbetsuppgifter och arbetar heltid igen.
Så där blev det "en ny kontroll mellan grenarna".

Idag...
Om jag säger kojan vet alla i klubben vad jag menar. Den hade Friba satt ut som första kontroll på de flesta banorna vid Nyårsorienteringen vid stugan.
Och vi vet alla att kojan alltid har varit felritad och vi vet att den går inte att "spika". Lägg dessutom till minst tio nya enbuskar per år kring alla våra tidigare kontrollpunkter så förstår vem som helst att det är en riktig "spökkoja" som verkar flytta omkring lite som den vill längs med det gamla halvmilsspåret.
Alltså ingen spik på första idag.
Kallt och lite fruset. Lätt att andas. Tassade lite försiktigt på stenhällarna. Benen stummade lite men jag tog mig runt. Åt Kerstins saffransbullar.
Är nöjd med dagens motion.