onsdag 27 augusti 2008

Fel datum i annonsen! Fick en smärre chock när jag slog upp dagens tidning och såg att det hade blivit fel datum i annonsen angående vår Motionsorientering i morgon. Dagens datum istället för morgondagens! Några har ringt och frågat vad som gäller och så har jag ringt runt till en del orienterare som jag hoppas har spritt ut budskapet. Hoppas nu bara att alla fattar att det är det datum som står på datorn och i alla program som gäller.
Idag var jag och "jagorienterarbaraförattinteblitjock" hos Eva på GOF:s kansli för att lägga in banor och trycka kartor. Systerdalkulla dök upp för att hämta kartor som hon skall till ett processmöte för SOFT:s styrgrupp angående marknadsföring av Naturpasset. Följde med henne, Maja och Astor för att promenera i området kring Brucebo som hon skulle reka till mötet. Styrgruppen skall bland annat få pröva på hur man kan lägga upp en "lärdag" för företag. Mötet är en del av "offensiv orientering". Vi får snart veta mera.
Tänker på ibland att upplägget för USM känns så gammalmodigt. Det är i stort sett samma upplägg som när jag själv deltog i RM 1969. Är det inga 15- och 16-åringar som vill springa Sprint och Medel eller vågar man inte ändra?
Nya anmäningar till 25-manna: Mia, Eva och Julia.