söndag 21 mars 2010

Vattnigt vårtecken

På vägen hem ser jag de flesta av våra åkrar börjar återgå till sitt ursprung. Det vill säga MYR fylld med vatten upp till bredden.
Ett rejält vårtecken!

Nästan klar

Nästan klar med mitt OF-uppdrag. SOFT:s årsmöte är nu klart och jag skall bara lämna handlingarna till Ann-Sofie och sedan träffa henne för överlämning. Endast Gröna gruppen kvar nu och det skall bli roligt att träffa grönisarna igen den 13/4.

Det blev ingen återremiss av tävlingsreglerna utan vi enades om att godkänna strukturen och att SOFT:s styrelse äger uppdraget att inhämta fler synpunkter samt att vid ordförande respektive tävlingstekniska konferenserna disskutera regelerna för att sedan ta belsut om de regler som skall gälla från och med 2011.
Själv framförde jag våra synpunkter angående vad som menas med ungdom och vuxen. Iställer för att göra "som det alltid har varit" föreslog vi att orienteringen skall använda samma indelningar som Riksidrottsförbundet använder i sin viljeinriktning, "Idrotten vill", som antogs vid RF:s årsmöte 1995.
Alltså:
Barn - 12 år
Ungdom 13 - 20 år
Vuxen 21 år -
De i styrelsen som var emot våra synpunkter vid lördagens frågestund ändrade sig vid dagens årsmöte. Kanske fick vi lite hjälp av att RF:s ordförande Karin Mattson var en av åhörarna.

Efter en lååång middag med rolig underhållning och avgående ordförande Bruce i huvudrollen, (Fiskgjuse - Bruce hihihi!), var vi 10 stycken som fick medalj för lång och trogen tjänst inom respektive OF.
Faktiskt roligt med uppskattning, men stämpeln "duktig idiot" känns ändå lite skämmig. (Alltså att det har tagit så lång tid för mig att begripa mitt eget bästa.)