söndag 9 september 2012

Glädje och sorg

Den här helgen har varit glad och ledsam.
Det glada har varit att Studenten och Fästmön var här på besök. Vi träffades, åt mat och åkte till Kräklingbo marknad där vi träffade en massa gamla bekanta. Dottern var också med. Det var kul för gamla mamma med sällskap av "ungarna".
Efter olika inköp, mat och fika åkte vi en sväng till Torsburgen för att kolla läget för trattisarna men det var tomt.

Fästmön provade dasset vid Ardre luke.
Idag deltog jag i Medel DM på Tofta skjutfält. Solen sken och temperaturen var så där precis lagom härlig. Istället för Öppen 7 hade jag anmält mig i D 55 för att få en kortare bana.
Som jag tidigare har skrivit är min kropp inte i bästa skick - diskbråck och utbredd atros i högerfoten som har lett till en urusel kondis - men jag intalade mig att inte bry mig om de andra tanterna och tiden utan bara ta det lugnt och försiktigt. Och det gjorde jag!
Ramlade ingen gång och stod still en lång stund nära ettan innan jag såg skärmen. Men tro inte att jag var nöjd med det. Var ju bara 25 sekunder efter tvåan och om jag inte...
Måste bli bättre på det där att vara nöjd med det jag gör efter mina egna förutsättningar.

Ändrade liten på färgen så att mina vägval syns bättre.
Några vägval ser konstiga ut men så är det är inte heller den skarpaste hjärnan som har tänkt ut hur det skulle orienteras.
De friska och rappa heltidsproffsen (pensionärerna) i D 65 kunde jag inte rå på. Visste att det skulle bli så och försöker känna mig nöjd med att ingen av dom kom ifatt mig.

Det ledsamma är att jag idag har nåtts av budet att det har hänt en tragisk olycka i trakten där jag arbetar. Barn, föräldrar och personal är berörda och jag vet inte hur morgondagen kommer att bli.
Orkar inte skriva mer om det som har hänt.