tisdag 1 januari 2013

Slutet av 2012

Häromkvällen
Äntligen tog vi oss i kragen och masade iväg oss till biografen.
Vi valde att se Ang Lees nya film "Berättelsen om Pi". Och det var inget dåligt val utan det är verkligen en film jag kan rekomendera dig att se.

 
Vi såg den i vanligt format. Om vi hade valt 3 D-versionen hade jag nog satt fastklistrad ännu längre in i biografens bakvägg än vad jag gjorde häromkvällen!
 
Nyårsafton
Äntligen tog vi oss i kragen och tackade ja till nyårsaftonens inbjudningar.
Vi brukar vara riktiga tråkmånsar den här kvällen på året. (Förutom de gånger vi har varit utomlands.) Man kan säga att det är en kvarleva från Dottern var liten och familjens lilla "somna ifrån allt".
Men nu hängde vi på hyresgästföreningens grillparty i vårt lilla bostadsområde där vi bjöds på massor av olika snittar, välfyllda grillspett, gott bröd och smarrig efterätt. Allt tillrett av vår styrelse.
Vi höll till under ett garagetak eftersom det regnade under den stora kastanjen. Men vädret lyckades inte lägga sordi på den gemytliga stämningen.
Stockholmskusinen Anders har köpt en våning med utsikt över nästan hela Visby. Där firade vi in det nya året tillsammans med hans Ingela och kompisar, som liksom honom har anknytning både till huvudstaden och den här ön. Mat och prat och sedan en titt på alla fyrverkerier i alla väderstreck.
Ett mycket trevligt slut på det eländiga 2012.
 
Gott Nytt År med hopp om att 2013 på alla sätt blir ett bra år för oss alla!