måndag 22 december 2008

Årets kortaste dag var igår och med den kom solen tillbaka. Riktigt skönt faktiskt! En kort promenad runt Sysne udd och sedan inköp av FÄRSKA torskfiléer, varmrökt lax, gravad lax, gravlaxsås och inlagd sill i Sysne fiskbutik. Fina grejer!

En betydligt längre promenad med stavarna tur och retur Alaboden för att köpa AB blev det lite senare på dagen. Lite för mycket asfalt och nu värker höger fot och ben ihärdigt. Kanske jag förtränger värken när det är dags för Annandagsorientering bland taggbuskarna vid Kinner. Får se... vädret får bestämma.
Att jag nu för tiden rätt så ofta gör den del hjärnsläppsmissar när jag orienterar är egentligen inte så konstigt med tanke på hur jag virrar omkring i vardagen. Dags att lägga fram juldukarna. Leta, leta, leta... Var är duken till det runda bordet? Och hade jag inte en annan duk på byrån med julpynt? Hur såg den ut? Var det inte stearinfläckar på duken? Hm...kanske i förrådet i någon kasse med tvätt som borde ha lämnats till kemtvätten? Eller har jag lämnat den till kemtvätten tidigare i år? Naturligtvis blev det raka spåret till VIC-tvätten idag och där fanns båda dukarna. Hade legat där sedan dom var färdiga den 25/1. Suck!

Spansk julpyntning. En "gran" bestående av julstjärnor.