måndag 23 februari 2009

Nya möten på gång..

Det blir inte lätt det här med att ta över som ordförande i GOF efter Eric som under många år gjort så mycket för gotländsk orientering. Nu måste vi alla i GOF:s styrelse dela på uppdragen och arbetsuppgifterna som "blev över" när Kurre slutade som konsulent. Jag hoppas att vi kan enas om den delvis ny organisation och när ett år har gått har jag förhoppningsvis gjort mitt. Det här uppdraget tar en del tid och det går väl bra nu när jag är tjänstledig men när jag eventuellt börjar arbeta igen i höst handlar det om 45 timmars arbetsvecka och lov med massor av arbete och tankemöda.
Att skida Tjejvasan är inte hälften så jobbigt som bilkörande till och från Dalarna. Dessutom snöblaskväder hela färden hem och sedan kvällsbåt vilket innebär att vi inte kom hem förrän en bit efter midnatt. Rejält tröttande. Idag var det ändå bara att kliva upp och skjutsa Fiskgubben till flyget och sedan följa med "Jagorienterarbaraförattinteblitjock" på en inköpsrunda i Visby. Stackars "Jagorientarbaraförattinteblitjock" har ont i sin ena tå och kan inte träna. Hon vill att jag skall åka skidor med henne den här veckan och vi får väl se om det blir några minusgrader eller om all snö töar bort. Äntligen har hon fått en röntgentid för tån och efter det hoppas vi att hon kan hjälp med att få bort värken i tån. Tåvärken har också gjort att hon har fått löparknä som också skall botas.
Javisst ja.. Träffade Helena Svensson vid starten i lördags och dom enda som laddade upp för tre mil med varsin cigarett var MattantsLena och hennes syster Eva. De urstarka mjölnardöttrarna från Dalhem kör fort ändå.