torsdag 26 november 2009

Fortfarande det där med tiden

Psykbryt!!!!!
Som ledde till att jag beställde flyttbil, magasinering av de största möblerna och flyttstädning. OJ hjälpte mig igår med byrån och en massa andra grejer och imorgon hjälper han mig med att lyfta in byrån och tv:n här hemma. Tur att det finns någon med lite ork kvar på den här ön eftersom alla andra är långt borta.

På programmet imorgon står också sjukgymnasten och vinterdäcken på.

Lördag är det dags för Offensiv orientering med Lasse Greilert. Inte så många anmälda och ändå har dom som inte har anmält sig troligen inte sett den knökfulla pärmen varje klubb får att jobba efter.Blir säkert bra. Vi är ju redan hyfsatt offensiva.
Sedan Tröjfesten. Fortfarande lite grr åt Bro för krocken. Som tur var kör GurpeAnki så jag slipper känna mig stressad av två turer till andra sidan ön på samma dag.

På söndag är jag inbjuden till invigning av den nya uställningen "Kvinnfolki - en helt annan historia" på Fornsalen med föreläsning av Ebba Witt Brattström.
Men GurpeAnki frågade häromdan om jag ville åka med på julmarknad i Bläse. Och så blir det. Dags för lite jul och koll på saker jag absolut inte behöver.