tisdag 24 november 2009

Har inte tid

Fick en påminnelse idag av VOK-SOFT-Anna genom BroEva att lämna in en enkät angående unga ledare i distriktet. Har alldeles glömt. Precis som allt annat som skulle lämnas in synpunkter på så snart som möjligt. Vad det nu har för mening med att tycka något. Troligen ingen alls.
Har inte läst igenom min anteckningar trots att det snart är fyra veckor sedan konferensen. Har inte haft tid. Känner mig helt tom.
Har sagt av mig orienteringsledaruppdraget och styrelsen i klubben. Hon som jag pratade med förra veckan sa att det inte räcker. 90% - vilken käftsmäll!
Men GOF kan inte ha en ordförande som är stressad och glömmer bort vad som skall göras. Det är absolut dags för unga alerta krafter att ta över!

Tiden just nu går åt till att tömma Dotterns Visbylägenhet. Vårt hem börjar se ut som ett magasin och då har dessutom en del möbler ställts i GurpeAnkis lada. Hoppas nu att jag får matbordet och stolarna sålda. Måste beställa flyttbil till de tunga möblerna och även en flyttstädning eftersom jag absolut inte vill städa lägenheten själv. Håhå jaja!

Och inte finns det någon plats för alla prylar i våra förråd. Längtar verkligen till den dag då Studenten och Dottern plockar iordning på alla sin gamla leksaker som är intryckta i det stora förrådet. Och helst tar dom härifrån.