lördag 12 september 2009

Linnea Svensk Mästarinna!


Förutom allt som brukar finnas på en marknad kan på Kräklingbo marknad rida på oxe eller köpa höns. Det gjorde inte jag. Men förnyade mina vanlig inköp med rökt skinka och lufttorkad lammsalami från Levide. Skinkan till mig och salamin till Fiskgubbe. Så får det bli... eller han får nog lite skinka han också.

Linnea vann SM. Grattis! Grattis!
Benita blev 19:e tjej i finalen. Bättre placeringar kommer det att bli framöver. Hon har flyttat till Eksjö och satsar på att bli en bättre orienterare. Förutom att hon är sporrad av Linneas framgångar så kommer hon från en tyngdlyftarfamilj som vet hur man skall lyckas med elitidrott. Det kommer säkert att gå bra!

(Kommer du ihåg Benita hur en viss ordförande sa att vi skulle sluta fantisera när vi gjorde den där tidningsframsidan med dig som Världsmästare om 15 år? Med tanke på Linneas framgångar kan man väl redan nu säga: - Tji, fick du!)

Gotländska Veteranmästare på medeldistans blev idag: Eva Elisdotter, Mattias Westfäldt och Håkan Mattsson. Grattis till er också!

Får se hur det blir med mitt tävlande imorgon. Hjärtat har inte känts helt ok igår och idag.

Fast egentligen...

Fast egentligen. Egentligen.

Så är det väl så att jag precis som de flesta andra inte bryr mig så mycket om gifterna så länge dom inte syns och är mera rädd för kallt vatten än gifterna.

Badkruka kallas det visst. Som gillar att simma.

Ingen lätt ekvation.