tisdag 16 december 2008

Det var inte bara mail igår. Det kom inget vatten i kranarna och jag försökte fixa det med assistans av Slite El och Vatten. Det lyckades inte så han fick komma hit. Avhärdaren hade hängt sig och så var det smuts i tryckströmbrytaren. Inte första gången det händer. Verkligen irriterande när vattnet och avloppet krånglar! Det har hänt alldeles för många gånger men numera blir jag inte lika nervös utan tar det lite lugnare
I går kväll lyssnade jag och "Jagorienterarbaraförattinteblitjock" på Mats-Eric Nilsson, författare till Den hemlige kocken och Äkta vara. Jag har den första boken och har läst delar av den. Den handlar om allt fusk med våra livsmedel och om olika tillsatser i vår mat. Slutet av boken där han bland annat räknar upp vilka olika varor som inte innehåller mer än vad de skall är mycket användbar. "Jagorienterarbaraförattintebli tjock" blev lite besviken när det hon förstod att den enda godkända glassen är Österhagens glass från Hjo och den finns inte att få tag i här på ön. Känns sorgligt att man i alla år har blivit blåst på god pistageglass som inte innehåller några pistagenötter utan kemiska ämnen och spenat!
Tisdag idag så det är dags för en löparrrunda. Sparar den till ikväll eftersom det är nästan lika mörkt ute nu på dagen som ikväll och eftersom vi har julfest i stugan efter träningen.
Fiskgubben ligger uppe i sängen och fryser.
Han är förkyld och bara hostar och nyser.
Osv osv.....