fredag 31 oktober 2008

Äpplen är gott! I butikerna finns nu många olika svenska sorter och jag köper och äter. Sista veckan har det blivit mera äpplen än vanligt eftersom jag fick ett lass av Gurpe-Anki. Äppelmos, äppelkaka, äppelomelett och råa äppelbitar som får koka med i gröten. Men äpplen tillsammans med en kost som till stor del består av rotfrukter och lök är ingen hit. Ont i gallan i går och ont i gallan idag. Ont i ryggen som bara den!
Nästa lördag är det 50-årskalas för kusin Anders i Stockholm så fram till dess så får det bli en diet bestående av potatis eller pasta eller ris med mycket vatten. Boring!
I något slags övermod har jag anmält mig till Tullinges Hösttävling Medel som också är på lördag. Varför försitta chansen att få springa orientering när jag ändå är i Stockholm? tänkte jag väl kanske och glömde helt bort att risken för snöblask är överhängande den här tiden av året. Får se till att bli frisk, klä mig i varma springkläder och lunka runt. Visst ja, har köpt en ny kompass som jag måste testa. Nu är jag helt säker på att jag inte kommer att missa några kontroller.