måndag 23 maj 2016

ÖM 3 - en näst intill taggfri bana!

Ibland väljer jag ÖM 3. När kroppen är lite seg efter en hel arbetsvecka och när jag vet att den aktuella terrängen är svårgången och stickig så passar det bra med en stigig 3:a.
Lördagens tävling, Ungdomstrollet, arrangerades av Skogskarlarna och Skogsflickorna från Bro och det var många barn och ungdomar i skogen som efter tävlingen fortsatte till Väskinde för att vara på läger. Kul!


På vägen till sexan fick jag sällskap av en liten D 10 från klubben. Hon gjorde hoppsasteg mellan de vita markeringarna i vägkanten och jag haltade på framåt. Vid stigförgreningen efter nian peppade jag henne att sätt full fart mot sista och mål och så gick det undan.
Pratade med en bloggläsare från Strängnäs, en fastlandsgotlänning med namnet Johan Wallin. Hans små killar vann H 10 och U2. Hurra!
Syster Dalkulla tog i för kung och fosterland och blev tvåa på ÖM7 vilket straffade sig med ett ömmande knä. Det får kosta lite att vara på topp.
Systerdottern hade, som den fastlänning hon är, problem med våra gotländska gläntor. Inte så kul att få längre tid än gamla moster!