lördag 4 oktober 2008

Det är inte så svårt att vara speaker när man har duktiga medarbetare. Stort tack till Maud, Pernilla J, Ann-Marie och Sanken. Även tack till MagisterPerssonsenior, Björn J och Tjimmen som satt i skogen och rapporterade. Men.. dom två sistnämnda höll på att ställa till det för oss. De hade svårt med att hitta till radiokontrollen och klockan tickade på. Första rapporten vi fick, när dom hade hittat rätt och fått igång radion, var att första D 21:an hade passerat för två minuter sedan. Imorgon får väl kontrollanterna ha eskort av några kontrollutsättare.
I skogarna vid Fjäle ängar i Ala huserar Fjäle Bysen. Det hade några av våra yngsta tjejer uppmärksammat och vände tröjorna ut och in och bak och fram innan start för säkerhets skull. Före detta Svaidingen Helena Svensson, numera OK Tyr, tog ledningen i D 21. 41 år och fortfarande rapp i benen och sugen på att tävla bland de yngre tjejerna. Heja på Helena!
Dags att förbereda morgondagens speakeri och packa klädväskan för bland annat inplockning av kontroller.

Amanda spurtar i mål på 2-dagars. Hon har hållit på med orientering i endast ett år och idag var hon bara knappt fyra minuter efter rutinerade Mikaela i D 14. Bra jobbat!