onsdag 11 mars 2009

Kartans nödvändighet

Om man nu tänker att man skall hitta några nya vägar så är det bra med en karta. Eftersom jag inte hittade den gamla kartan över den halvkända skogen så var det bara att chansa. På så sätt blev söndagspromenaden en två timmars utflykt istället för den vanliga 70 minuters. När vägen aldrig svängde var det bara att traska över vattendränkta åkrar och hyggen med gamla ormbunkar innan jag kom på rätt spår igen. Karta! Karta! Karta!
Fick lära mig lite om GOF:s rutiner av Eva K och Sveneric i måndags. BroAnders var i Gammelgarn och ritade kartor eftersom han inte hade fått mitt mail. Frågan är vems mailkonto det är som krånglar. På kvällen var det planering av vita och gula gruppens träningar med Karin A, Nina och Ullis hemma hos Ullis i Stenkumla. Karin deltar i en utbildning för Unga Ledare som SOFT arrangerar så hon har fått lära sig en del nya övningar och lekar som vi skall pröva i vår.
Efter en sväng på fastlandet med Fiskgubben hann jag inte till kvällens styrelsemöte i stugan. Jättetrött!
Från tågfönstret igår såg jag en lastbil som hette Mia.
Har bokat inkvartering till årets 25-manna. Vi kan bo i Nynäshamn och behöver bara några bilar eftersom de flesta deltagarna kan åka pendel till Västerhaninge och gå från stationen till TC. Bra va!