fredag 7 januari 2011

Till soporna

Till soporna med gammalt lakan!

Dags att slänga det gamla slitna lakanet. Jag är en sån som nöter mina lakan så länge som det går. Inte av snålhet utan för att det är de gamla lakanen som är skönast. Men när ena foten går tvärsigenom så...

Annars så är det kanske dags att slänga den här gamla tanten också. Har missat årets första arbetsdag och tillika i stort sett den enda planeringstiden vi har för den här terminen.
Men kanske de senaste dagarnas diet bestående av proviva, blåbär och potatis gör susen så småning om  så jag slipper slänga mig själv i soporna och kan studsa till jobbet på måndag.

Har läst senaste O-ringen tidningen och funderar på en anmälan. Ju längre man funderar desto dyrare blir det. Å andra sidan var det roligare förr när Studenten och Dottern var små och vi fiskade, badade och gjorde utflykter nästan varje dag under veckan. Så jag vet inte om jag har någon lust att åka till steniga Hälsingland och bara snubbla omkring i skogen och leta kontroller och använda resten av tiden till att beklaga mig hur dålig orienterare jag är.
Finns roligare saker att gör på sommaren. Kanske.

Nej, nu är det bara att hålla tummarna för tillfrisknande, minusgrader och sol!
Vill åka skiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiidor!

PS Inte så smart att titta på sista avnsittet av Grotesco när man mår illa. Om man inte är värsta Splatter-fan alltså.